Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.be/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.be/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Jan Smit onthult ster op Walk of Fame in Plopsaland De Panne! - Schoolreisjes.be

Jan Smit onthult ster op Walk of Fame in Plopsaland De Panne!

Gisteren werd opnieuw een ster onthuld op de Story Walk of Fame vlak bij het Plopsa Theater in Plopsaland de Panne. Deze keer viel de eer te beurt aan niemand minder dan de populaire Jan Smit.

De zanger verwierf niet alleen naam en faam in zijn thuisland Nederland, maar ook in België, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk met hits als ‘Ik zing dit lied alleen voor jou’, ‘Als je lacht’ en ‘Jij & ik’. Daarnaast is Jan Smit bekend als televisiepresentator en acteur. Net omwille van zijn veelzijdige en langdurige carrière in binnen- en buitenland, wordt een eervolle vermelding aan hem opgedragen in de vorm van een sterlegging. “Ik kom vaak in Plopsaland en ik kan straks aan mijn eigen kroost laten zien dat papa er een eigen ster heeft.”, verkondigt Jan Smit enthousiast. “Dit zijn de mooie dingen die je als artiest, mens en kindervriend enorm veel vreugde schenken”.

Jan Smit is de eerste mannelijke Nederlander die een ster krijgt op de boulevard nabij het Plopsa Theater. Josje Huisman van de meidengroep K3 ging hem voor als eerste artiest met een Nederlandse nationaliteit. “We hebben de eer gehad reeds tal van klinkende namen te mogen ontvangen in onze theaterzaal, zoals Clouseau en Rob de Nijs.”, zegt Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne, trots. “Jan Smit is er nu één van. We zijn dan ook blij dat we met onze Walk of Fame de kans hebben om hem in de bloemetjes te zetten en een blijvende plek te bezorgen in Plopsaland De Panne!”

Aansluitend trad Jan Smit op in het Plopsa Theater tijdens de sterrenparade van de Ment TV Vlaamse Top 10. De hele avond entertainden meer dan 30 artiesten uit binnen- en buitenland het enthousiaste publiek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

  Top