Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.be/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.be/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
K3 schittert opnieuw in Plopsa Indoor Hasselt! - Schoolreisjes.be

K3 schittert opnieuw in Plopsa Indoor Hasselt!

Op zaterdag 9 en zondag 10 mei geeft K3 een spetterende liveshow in Plopsa Indoor Hasselt. Na hun succesvolle doortocht in Plopsaland De Panne afgelopen maand, brengen Karen, Kristel en Josje op zaterdag 9 en zondag 10 mei een bezoekje aan Plopsa Indoor Hasselt.

Ze zingen samen met alle Plopsa-fans hun bekendste liedjes tijdens een swingende liveshow. “We zijn er helemaal klaar voor om Plopsa Indoor Hasselt opnieuw te veroveren met onze leukste hits”, zeggen Josje, Karen en Kristel, “We kijken er naar uit!” Vorig jaar traden de meiden ook al op in het enige volledig gethematiseerde indoorpark van België. Wegens groot succes wordt het K3 Weekend herhaald dit jaar.

De liveshow van K3 is inbegrepen in de toegangsprijs van een dagje plezier. Een ticket geeft toegang tot meer dan twintig indoorattracties én het optreden van K3.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

  Top