Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.be/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.be/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Alles weten over de T Rex? Naturalis maakt het binnenkort mogelijk! - Schoolreisjes.be

Alles weten over de T Rex? Naturalis maakt het binnenkort mogelijk!

naturalis

De koningin der dinosauriërs: de T. rex staat bekend als de meest enge en angstaanjagende dinosaurus.

Helemaal in films als Jurrassic Park komen we op het witte doek al oog in oog te staan met deze gigant. Maar binnenkort wordt het mogelijk om alles over deze dino te weten te komen in Naturalis.

Naturalis ontving tijdens het Goed Geld Gala van de Bankgiro Loterij maar liefst 1,2 miljoen uit de extra trekking om deze unieke tentoonstelling waar te maken. Met dit bedrag kan Naturalis het traject van de introductie van T. rex tot en met het einde van de tijdelijke T. rex-tentoonstelling financieren. De totale duur van het traject is 2,5 jaar en de dinotentoonstelling opent in september 2016.

Op deze tentoonstelling krijg je inzicht in meer dan 1000 bekende soorten aan planten- en vleesetende dinosauriërs, die zijn ontstaan in meer dan 165 miljoen jaar. Uiteraard speelt de koningin der dinosauriërs de hoofdrol, met haar ruim 12 meter lengte, 6000 kilo spieren, klauwen en tanden!

Foto: Naturalis

Schoolreisje Naturalis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

  Top