Griezelen in Plopsa Coo tijdens Dinoween

halloween-plopsa-coo

Van 31 oktober tot en met 8 november kun je in Plopsa Coo, het Plopsa-park gelegen in de Belgische Ardennen, Halloween vieren.

Deze zomer opende in Plopsa Coo de gloednieuwe waterattractie ‘Dino Splash’. Deze nieuwe publiekstrekker is opgebouwd rond een vulkaan en is volledig gethematiseerd naar de leefwereld van dinosaurussen. Sindsdien kunnen bezoekers er kennismaken met levensechte dino’s. Om het plaatje compleet te maken, kunnen bezoekers van 31 oktober tot en met 8 november Halloween vieren in ware dino-stijl tijdens Dinoween!

Gedurende deze dagen baadt het park in een kleurrijk halloweenkleedje. Dansende heksen en griezelleuke randanimatie zorgen voor een authentieke halloweensfeer. Illusionist Gianni Henderson doet daar nog een schepje bij met de mysterieuze ‘Dino Magic Shows’. Hierbij worden bezoekers uitgedaagd om een groot probleem op te lossen. Het halloweenfeest dreigt immers erg spannend te worden: de park rangers zijn de controle over de dino’s kwijt en roepen alle aanwezigen op om hen te helpen deze prehistorische reuzen terug onder controle te krijgen.

Op zaterdag 7 november blijft het park extra lang geopend en wordt de dag afgesloten met een leuke vuurshow aan de voet van de watervallen en een spetterend vuurwerkspektakel in een adembenemend natuurdecor. De vuurpijlen worden afgeschoten met de beroemde Watervallen van Coo op de achtergrond.

Wil je meer weten? Ga naar plopsa.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

  Top